Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to. (A. Einstein)

Sobotní akce

21. 9. 2008 18:57
Rubrika: aktuality | Štítky: jak bylo...

...tenhle den se konalo mnoho akcí na kterých jsem chtěla bejt - vikariátko ve VM, setkaní skautů na Mariánské H., 2 svatby známých, rodinná oslava, jenže bohužel nejde být na všech místech... a tak jsem si musela vybrat mezi těmi všemi a nakonec jsem jela na tu první...


 

Ekumenické vikariátní setkání mládeže ve Vysokém Mýtě

 

 

Ke kostelu do Vysokého Mýta se to pomalu sjíždělo kolem třinácté hodiny. Jelikož byla zima a trochu pršelo a na to, že nás bylo z 5-ti církví (my katolíci, jednota bratrská, baptisté, evangelíci a husité) nás moc nebylo. Na náměstí ve velkém bílém stanu jsme zahájili program modlitbou, slyšeli dosti zajímavou přednášku, zpívali písničky a někteří i dosti mrzli :)

V 15h jsme se rozprchli na různé workshopy (zpěv, tanec, výtvarka, sport, lukostřelba, čajovna, crazy games, bibliodrama, speciál pro dívky, čajovna). Já se svojí kamarádkou Gabčou jsme se vydali na Scénický tanec. Sice jsme byly i s vedoucí skupinky jen 3, ale stálo to za to!
Okolo osmnácté hodiny večer jsme se znovu sešli na námku, kde probíhal program - svědectví, kázání na motto setkání: " Buď sám sebou, nejsi error", tanec, písničky... a potom již očekávaná večeře v podobě domácích baget. Delikatesa a bylo na přidání :))
Pak už se na scéně objevila rocková skupina Eliata a byla pařba...

Sice se nás moc nesešlo, ale myslím si, že se toto setkání povedlo, i přes nepříznivé podmínky, a ti, kteří tam nebyli mohou jen litovat! :) Tak se těšte na příště!

Zobrazeno 1221×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz